ponedjeljak, 7. svibnja 2018.


*PROLJEĆE U ZAGREBU*


Dragi moji čitatelji, kao što sam vam već obećala, u današnjem blogu objavljujem mnoštvo slikica predivne prirode u Zagrebu. Radi se o o onoj predivnoj suboti koju sam provela s dečkom šetajući po Zagrebu. U nastavku slijede fotke i kratki opis o kojoj lokaciji se radi. Uživajte u ovom, više vizualnom postu.

Prvo smo, nakon ručka i malog odmora, posjetili Botanički vrt koji vam svakako preporučam da odete pogledati. Botanički vrt zaista je jedna od najljepših zagrebačkih zelenih površina. Ulaz je besplatan od samih početaka nakon što je Grad Zagreb zemljište darovao PMF-u. U botaničkom vrtu nalazi se pregršt cvijeća, drveća, pokoje jezero, fontana, vrt... uglavnom sve je toliko divno i zaista se isplati otići pogledati, stvarno ima puno toga za vidjeti. S fotkanjem te predivne prirode vam ispadne kakvih sat vremena boravka tamo. Stoga je posjet Botaničkom vrtu idealno rezervirati za vikend druženje s prijateljima, dečkom/curom ili obitelji.














Nakon Botaničkog vrta odmorili smo noge na klupicama preko Botaničkog vrta, te nakon čipsa i soka krenuli dalje. Šetajući smo uživali u ljepotama prirode, predivnom zraku, 15-ak minuta proveli na dječjem igralištu haha (djeca u duši) te ubrzo stigli do predivnog Zrinjevca. Topli savjet: ako imate koju subotu ili nedjelju viška, povedite sa sobom dečka/curu ili prijatelje, uzmite čipseve, sokove, kupite sladoled, ponesite dekicu i slobodno možete čitavo poslijepodne provesti na Zrinjevcu. Ima puuuno drveća i uvijek se može naći potrebna hladovina, plus toga okruženi ste preeedivnim cvijećem, fontanama, sve je jednostavno toliko divno... <3









nas dvoje na Zrinjevcu <3




Naposljetku smo stigli i do divnog Tomislavca i tako zaključili naš subotnji izlet u prirodi. 




Evo, to bi bilo to od današnjeg, ponajviše vizualnog posta. Sve slikice smo fotografirali ja i moj dečko i sve su od našeg subotnjeg izleta prije 2 tjedna. Stvarno vam od srca preporučam da posjetite sva ta divna mjesta u Zagrebu i tako provedete jedan vikend. Čujemo se uskoro. Do tada, lijep pozdrav :)






Nema komentara:

Objavi komentar